6 C
București
sâmbătă, 27 noiembrie 2021 - 1:27
No menu items!

Supermarketul găzduiește cancerul

spot_img

supermarket

În zilele noastre e foarte dificil să mănânci sănătos. În 2012, pentru prima dată, numărul oamenilor obezi a depășit numărul celor care suferă de lipsa mâncării. De fapt, ceea ce  se găsește pe piață nu este mâncare, ci imitație de mâncare, scrie ungand.ro.

 Organisme Modificate Genetic

Plantele transgenice au apărut când omul a început să îmbunătățească soiurile cu scopul de a obține mai multă producție. Plantelor le sunt inserați viruși pentru a nu fi atacate de dăunători și dau semințe sterile pentru ca fermierii să cumpere răsad de la firma producătoare. Sunt mari, frumoase, lipsite de nutrienți și otrăvitoare. Produc un număr mare de boli, printre care, cancerul.

Pe lângă faptul că sunt modificate genetic, plantele sunt stropite cu pesticide, insecticide, stimulatori de creștere și de culoare.Există peste 3000 de formule chimice și peste 30.000 de denumiri comerciale, 98% dintre ele, cancerigene.Bunicii noștri creșteau plantele în pământ cu îngrășământ natural de la animale. Corporațiile agricole folosesc îngrățământ chimic.

Produse de origine animală

Puii din crescătorii sau puii de carne, cum se numesc sunt crescuți în condiții de igienă deosebită, nu ca puii de curte care sunt liberi să ciugule tot ce vor. Puiul de crescatorie crește în 9 saptamani, în timp ce un pui obișnuit crește în 8 luni. Este hrănit cu nutrețuri concentrate pline de minerale sintetice, administrându-i antibiotice cu nemiluita și mai ales, dându-i hormoni de creștere.

70% din carne provine din crescătorii, cea mai mare fiind produsă în orient. Este plină de antibiotice și hormoni de creștere. Vacile de crescătorie nu sunt hrănite cu iarbă, ci cu făină de oase, concentrate și stimulatori de lactație care trec în lapte.

Carnea din comerț poate conduce la cancer de colon, cancer mamar, cancer de prostata, cancer de ficat, probleme de circulatie, obezitate, colesterol.

Alimentele procesate

90% din ele conțin E-uri alimentare.Cum în România nu există aparatură sofisticată pentru detectarea acestor aditivi, etichetele sunt bazate pe informațiile diferiților producători.

Multi tineri ignoranți vor spune, că nu vor să trăiească prea mult, de aceea beau ,,sucul negru”, fumează, mestecă gumă și mănâncă fast-food. Ceea ce nu înteleg e că nu trăiesc până la 60 de ani sănătoși și brusc mor. Se chinuie 30 de ani cu toate bolile în interior.

R.M.