Super Bowl 2014: Bruno Mars şi Red Hot Chili Peppers au încins publicul

superbowl 2

Finala campionatului de fotbal american, Super Bowl 2014, a fost urmarită cu sufletul la gură de milioane de fanii echipelor Denver Broncosşi Seattle Seahawksşi nu numai.

Meciul dintre cele două echipe finaliste, disputat pe MetLifeStadium din New Jersey, nu a fost singurul eveniment aşteptat cu nerăbdare de public. Deja celebra reprezentaţie muzicală din timpul pauzei Super Bowl a fost şi ea punctul de atracţie al popularului eveniment.

Pe scenă au urcat Bruno Mars si cei de le Red Hot Chili Peppers, artişti care au electrizat publicul.

Cântăreţul de 28 de ani s-a născut în Hawaii şi a devenit unul dintre cei mai mari artişti ai muzicii pop. Cu ultimul său album a câştigat şi premiul Grammy ca cel mai bun album pop. „Nu contează unde concertez, la o petrecere de absolvire, la o nuntă, Grammy sau Super Bowl, voi da totul pe scenă!” este declaraţia starului după spectacol.

Tânărul şi-a început spectacolul cu melodia “Locked out of heaven”, prima extrasă de pe discul “Unorthdox Jukebox”. A continuat apoi cu “Treasure”, însă nu acesta a fost punctul culminant al show-ului.

Show-ul, care s-a dovedit a fi unul memorabil, a fost deschis de un cor de copii pe acordurile piesei “Billionaire” şi a continuat cu o super lecţie de percuţie marca Bruno Mars.

După încheierea acestui moment inedit, Bruno Mars a interpretat mai multe melodii de pe ultimul său album.

Adevăratul spectacol a început în momentul în care cei de la Red Hot Chili Peppers au luat cu asalt scena. Prezenta lui Mars alături de rockerii RHCP va rămâne multă vreme în mintea publicului, interpretarea piesei “Give it away” în aceasta formulă fiind de-a dreptul memorabilă.

Emoţionant a fost şi momentul în care o serie de militari au dedicat piesa “Just the way you are” celor apropiaţi lor. Interpretarea lui Bruno Mars a fost impecabilă, iar prestaţia sa a fost aplaudată la scenă deschisă.

 

G.T.

NICIUN COMENTARIU