4.8 C
București
marți, 19 martie 2024 - 6:29
No menu items!

Sucul de morcovi

spot_img

suc de morcovi

Consumul de suc de morcovi este una dintre cele mai bune metode de detoxifiere a organismului. Structura moleculară a acestuia este asemănătoare cu cea a sângelui uman, fapt pentru care este absorbit imediat de către celulele organismului nostru.

Mai jos regăsiți câteva dintre beneficiile consumului de suc ​​de morcovi:

  • Întărește sistemul imunitar
  • Purifică sângele
  • Reduce tensiunea arterială
  • Reduce colesterolul rău
  • Distruge radicalii liberi
  • Previne infecțiile ochilor, gâtului, amigdalelor, sinusurilor și organelor respiratorii
  • Ajută la îmbunătățirea și menținerea structurii osoase a dinților
  • Ajută în afecțiuni precum piele uscată, dermatite, pete ale pielii
  • Previne cancerul
  • Previne și tratează ulcerul
  • Previne apariția bolilor de inimă
  • Alimentează sistemul optic
  • Stimulează lactația
  • Combate anemia
  • Are un aport caloric foarte redus și determină organismul să ardă depozitele adipoase pentru a avea energie
  • Stimulează apetitul, având, în plus, un rol important în procesul digestiv
  • Are rol de reglementator intestinal, antiputrid și cicatrizant gastric și depurativ
  • Contribuie la creșterea numărului de globule roșii și la procentajul hemoglobinei.

Sucul de morcovi se asimilează mai ușor în organism și este și mai ușor de consumat, de aceea este indicat în dietă mai mult decât morcovii cruzi.

C.A.