19.4 C
București
marți, 30 mai 2023 - 1:49
No menu items!

Sucevean reţinut după ce a îmbrâncit şi jignit un poliţist care urma să-l audieze

spot_img

arestat

Un sucevean a fost reţinut, pentru ultraj, după ce a îmbrâncit şi jignit un poliţist care urma să-l audieze într-un dosar penal în care bărbatul formulase o plângere împotriva soţiei sale, transmite Mediafax.

Un bărbat în vârstă de 62 de ani din municipiul Suceava, care formulase o plângere penală împotriva soţiei sale, a fost chemat luni la sediul Postului de Poliţie Fântânele, pentru a fi audiat în calitate de parte vătămată de un poliţist ce are în lucru dosarul respectiv.

În sediul postului de poliţie, agentul i-a cerut bărbatului să prezinte actul de identitate, dar acesta, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a devenit recalcitrant şi violent, l-a îmbrâncit pe poliţist şi i-a adresat cuvinte jignitoare, după care a părăsit clădirea.

La solicitarea poliţistului de a reveni pentru audieri, bărbatul l-a prins pe agent de uniformă şi l-a împins într-un perete, incidentul având loc în faţa mai multor persoane.

Ulterior, bărbatul a fost dus la sediul postului de poliţie, unde acesta a redevenit recalcitrant şi violent, lovindu-l pe paznicul comunal la urechea stângă, motiv pentru care a fost imobilizat şi încătuşat.

Agresorul a fost reţinut de poliţişti şi dus în arestul IPJ Suceava şi este cercetat pentru ultraj.

Acest caz a fost preluat de Parchetul Judecătoriei Suceava, iar bărbatul respectiv urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

A.V.