1.3 C
București
miercuri, 1 decembrie 2021 - 3:24
No menu items!

Suceava: Polițiștii de frontieră au tras focuri de armă pentru oprirea unor contrabandiști, care au reușit să fugă în Ucraina

spot_img

politia de frontiera

Polițiștii de frontieră din Suceava au tras focuri de avertisment pentru oprirea mai multor contrabandiști de țigări care trecuseră frontiera cu mai multe colete cu ţigări. Aceştia au abandonat ţigările şi au reuşit să fugă în Ucraina, transmite Mediafax.

Potrivit Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Suceava, poliţiştii de frontieră de la Brodina au observat marţi un grup de persoane care trecuseră frontiera din Ucraina în România, transportând mai multe colete voluminoase.

Cum mebrii grupului au ignorat somaţiile verbale ale poliţiştilor de frontieră, aceștia din urmă s-au văzut nevoiți ă tragă trei focuri de avertisment, însă contrabandiştii au abandonat coletele şi au fugit în Ucraina.

Poliţiştii de frontieră au descoperit în zona respectivă patru bax-uri care conţineau 1. 940 de pachete de ţigări, de provenienţă ucraineană, întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 19. 400 de lei, fiind confiscată.

În acest caz au fost informate şi autorităţile de frontieră ucrainene pentru cercetarea în comun a cazului.

Tot marţi, poliţiştii de frontieră de la SPF Brodina au sesizat că două persoane au trecut frontiera din Ucraina în România, iar pentru reţinerea lor poliţiştii de frontieră au tras trei focuri de avertisment, însă cei doi au reuşit să fugă.

Poliţiştii au descoperit şase colete învelite în folie neagră, care conţineau 2.970 de pachete de ţigări, în valoare de 29. 700 de lei, întreaga cantitate de ţigări fiind confiscată.

A.V.