1.4 C
București
miercuri, 1 decembrie 2021 - 5:59
No menu items!

Suceava: 12 focuri de armă pentru reţinerea unor contrabandişti de ţigări

spot_img

Suceva: 12 focuri de armă pentru reținerea unor contrabandiști de țigări
foto: antena3.ro

Poliţiştii de frontieră suceveni au tras 12 focuri de avertisment în zona frontierei cu Ucraina pentru reţinerea unor contrabandişti de ţigări care transportau aproape 27.000 de pachete cu ţigări în valoare de peste 120.000 de lei.

Potrivit Serviciului Poliţiei de Frontieră Suceava, poliţiştii de frontieră din Brodina au observat, joi seară, în zona poienii numită “La Moş Fedorovici” din Brodina, mai multe persoane care cărau colete de la frontieră spre interiorul ţării. În momentul în care contrabandiştii au observat echipajul poliţiştilor de frontieră au abandonat coletele şi au fugit în direcţii diferite. Poliţiştii de frontieră i-au somat să se oprească, dar au fost ingoraţi şi au folosit armamentul din dotare, fiind trase 12 focuri de avertisment, dar nici de această data bărbaţii nu s-au oprit.

În urma acţiunii, s-a reuşit reţinerea unei persoane, un sucevean în vârstă de 26 de ani.

Suspecţii au abandonat 54 de colete care conţineau 26.780 de pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană şi din Republica Moldova, în valoare de peste 120.000 de lei.

Ţigările au fost confiscate, iar tânărul reţinut este cercetat pentru contrabandă în formă agravantă, poliţiştii de frontieră urmând să identifice toate persoanele implicate.

R.D.