12.8 C
București
luni, 18 octombrie 2021 - 14:05

SUA nu se învață minte: 6 oameni împușcați mortal în California, cu premeditare VIDEO

spot_img

Vineri noapte, un nou derapaj al unui deținător de arme de foc s-a produs într-un orășel din California, făcând șapte victime, inclusiv criminalul

dement

Un atac armat, despre care se presupune că ar fi fost premeditat, s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă într-o localitate de lângă Santa Barbara, unde se află Universitatea California (SUA).

Din cele 14 victime, șapte au murit, inclusiv asasinul, în timp ce alte șapte sunt tratate pentru multiple leziuni și răni provocate prin împușcare, potrivit CNN. ”Biroul Poliției a obținut și analizează, în acest moment, dovezi scrise și video care sugerează că este vorba despre crimă în masă cu premeditare”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției locale, Kelly Hoover.

Atacul violent a început și s-a produs pe parcursul a numai câteva minute, începând de la ora 9:27 PM, când s-au raportat primele focuri, până la 10 minute mai târziu, când poliția a descoperit trupul atacatorului suspect.

Poliția spune că un clip sinistru de pe YouTube ar fi stat la baza atacului, în care un tânăr povestește despre planurile sale de a ”măcelări” oameni. Totul din cauza unor frustrări afective, legate de faptul că acesta, deși are 22 de ani, e încă virgin, iar fetele îl ignoră.

http://www.youtube.com/watch?v=sbv5Vpa-B-0

În SUA există o luptă politică acerbă între cei care susțin accesul liber la arme de foc și cei care vor înregistrarea riguroasă a acestora, după ce în ultimii ani s-a produs o adevărată explozie a incidentelor, ce au avut ca urmări sute de victime.

C.C.