13 C
București
sâmbătă, 25 martie 2023 - 1:18
No menu items!

Studenții Universității din București pot sesiza online abuzurile din facultăți

Un „ă” la patru secunde

Dorel de Iași

Se țin strâns

Cum sfidează Mario Iorgulescu

Africa se rupe-n două

S-a lăudat cu viteza pe TikTok

spot_img

universitatea_bucuresti

Studenții Universității din București pot sesiza online abuzurile din facultăți prin campania „Vocea Studentului”, inițiată de  Societatea Studenților Universității București (SSUB), care are ca scop reducerea corupției din mediul universitar.

„Vrem să ne ocupăm și să le oferim consultanță studenților cu privire la problemele pe care aceștia le întâlnesc. Deși multe dintre sesizări sunt corecte și valide, ele nu trec de forurile de conducere din cauza faptului că nu sunt formulate eficient, iar problema este expusă haotic. Noi vom ajuta studenții să formuleze cum trebuie o sesizare pentru ca aceasta să aibă efect”, precizează coordonatorul proiectului, Andreea Ferigeanu, într-un comunicat de presă.

Pentru a depune sesizări, studenții vor accesa adresa oficială a organizației www.ssub.ro și vor apăsa pe bannerul „Vocea Studentului”. Acolo vor avea de completat câmpurile: nume și prenume, facultatea, număr de telefon, email și descrierea abuzului.

Echipa care se va ocupa de sesizările depuse de studenți va răspunde la orice problemă în termen de 24 de ore.

SSUB, asociație care activează în cadrul Universității din București, a rezolvat de-a lungul timpului mai multe probleme pe care studenții le întâlnesc frecvent în mediul universitar.

Lucian Mera