Studenţii au acces gratuit la teatru, operă, concerte şi muzee

Peste 50.000 de studenți vor beneficia, în perioada 4-14 noiembrie, de aproximativ 20.000 de invitații la teatru, operă, concerte și muzee

studenti_joburi

Un număr de 50.000 de studenţi vor avea acces gratuit la teatru, la operă, la concerte, dar și la muzee, în cadrul festivalului Unifest, organizat de Uniunea Studenților din România (USR).

Zilnic, în perioada 4-14 noiembrie, se vor desfăşura evenimente precum: târguri de ONG, bookexchange, maratoane de scurtmetraje și muzică folk, șase crosuri, stand-up comedy, o noapte albă de teatru studențesc, traininguri, donare de sânge, un concurs de miss și mega concertul trupei Vunk, la Sala Polivalentă.

Președintele USR, Loredana Urzică, a precizat marți că studenţii pot intra în posesia biletelor gratuite pe baza carnetului de student.

Pe baza carnetului de student, cei interesați își ridică bilete în centrele universitare și au acces gratuit la instituții culturale. Avem și evenimente specifice prin care promovăm tinerii talentați, de exemplu, Noaptea albă a teatrului studențesc, Maratonul de scurtmetraje, Seara de folk, Crosul studențesc. Luni avem concert Vunk la Sala Polivalentă, unde sunt așteptați aproximativ 8.000 de studenți, iar săptămâna viitoare avem și un concurs de miss.

Loredana Urzică
preşedinte, Uniunea Studenților din România

De asemenea, participanţii la evenimente pot dona sânge.

NICIUN COMENTARIU