23.9 C
București
marți, 26 septembrie 2023 - 12:56
No menu items!

Strategul lui Băsescu și al lui Hayssam se ocupă de imaginea lui Klaus Iohannis

spot_img

Felix Tătaru coordonează campania de imagine a candidatului ACL pentru prezidențiale

tataru_basescu

Directorul companiei de publicitate GMP, Felix Tătaru, se ocupă de campania pentru prezidențiale a lui Klaus Iohannis, potrivit România TV. Felix Tătaru s-a ocupat mulți ani de imaginea PDL și de campania lui Traian Băsescu din 2004, dar și de firma lui Omar Hayssam, Rio Bucovina.

Deși din 2012 nu s-a mai implicat în campaniile electorale, după cum declara într-un interviu acordat, la începutul anului, site-ului ziare.com, Felix Tătaru pare a fi ieșit din umbră. Motivul se regăsește chiar în interviu: „Dacă suntem în situaţia în care să lucrăm cu un om în care nu există o flacără, cred că rezultatul va fi unul mediocru. Dacă nu e flacăra, nu va fi o chestie extraordinară. Aşa a fost în campaniile pe care le-am câştigat”.

Tot Felix Tătaru spune și de ce preferă dreapta politicii: „Ţinând cont de explozia social-media faţă de 2009, mă aştept ca anul acesta investiţia să fie mare, în special pentru publicul de dreapta. Pentru publicul de stânga, care e un public mai îmbătrânit, mai dependent de pomeni electorale, de uitatul la anumite televiziuni, care nu prea sta pe Internet, da, stânga poate să spună că nu are prea mult sens să bage bani în digital”.

Valeriu Motoc