9.5 C
București
luni, 10 mai 2021 - 8:28

Strălucire de primăvară, la “Olga Atelier de Frumos”

O suprapunere poate transforma complet rochia ta de mireasă. Dar acest lucru este posibil doar la “Olga Atelier de Frumos”.

Orice viitoare mireasă care alege atelierul din Bulevardul Pache Protopopescu, nr. 88, din Capitală își poate crea propria suprapunere, alături de designerul Andra Ciuclaru.

Asta, în cazul în care nu optează pentru una dintre suprapunerile deja existente.

Toate sunt lucrate manual, cu migală și atenție pentru fiecare detaliu. Mai mult, împrumută nu doar delicatețea și unicitatea, ci și strălucirea primăverii.

Iată doar una dintre imaginile “cu iz de primăvară” surprinse, zilele acestea, la “Olga Atelier de Frumos”:

olga_atelier2

Conceptul unic aplicat de “Olga Atelier de Frumos” implică doi pași simpli:

  • Echipa atelierului vă arată cele mai versatile baze pentru rochia visată, realizate din materiale naturale, perfect adaptate siluetei fiecăreia.
  • Voi vă puteți crea suprapunerea unicat: din dantelă, cu inserții strălucitoare, cu trenă, din mătase ….sau cum vă dictează inima.

Pentru ca visele voastre să devină realitate este, însă, extrem de important să urmați sfaturile stilistului Andrei Ionescu. Și asta, pentru că echipa atelierului manageriat de Olga Ghițac are grijă să vă transforme într-o mireasă unică: rochia, machiajul, coafura trebuie să fie adaptate nu doar siluetei, culorii părului sau a ochilor, ci mai ales personalității voastre.

R.D.