23.2 C
București
marți, 16 aprilie 2024 - 0:09
No menu items!

Steven Seagal va adopta un câine comunitar dintr-un adăpost din România

spot_img

Steven-Seagal

Actorul american Steven Seagal va adopta, duminică, la ora 15:00, un câine comunitar din centrul de protecţie a animalelor Dogtown, situat în satul Uzunu, comuna Călugăreni, judeţul Giurgiu.

„El susţine adopţiile responsabile, nu pe cele ‘din milă’ din adăposturi impovizate de unde cetăţenii nu au garanţia unui câine sănătos şi îngrijit, al cărui comportament nu a fost testat, existând astfel riscul ca stăpânii să îl abandoneze înapoi în stradă”, se precizează într-un comunicat remis Mediafax.

Dogtown este un proiect al Asociației Portico. În prezent, în centrul zonal de protecţie a animalelor din Uzunu se găsesc peste 1.400 de câini, organizaţia continuând să dezvolte spaţiile de cazare pentru a oferi spaţiu şi persoanelor care doresc să îşi protejeze câinii comunitari oferindu-le îngrijire medicală, hrană şi adăpost.

Steven Seagal, născut pe 10 aprilie 1952, este actor, producător şi scenarist, el jucând în numeroase filme de acţiune. Actorul este, totodată, maestru în artele marţiale japoneze, având centura neagră cu 7 dani în stilul aikido. Filmele în care a jucat au avut încasări totale de peste 923 de milioane de dolari pe plan mondial. Steven Seagal este un cunoscut militant pentru protecţia mediului, un activist pentru drepturile animalelor şi un susţinător al mişcării pentru independenţa Tibetului.

Actorul Steven Seagal a vizitat România de mai multe ori în ultimii ani, pentru o serie de filmări.

D.M.