6.6 C
București
sâmbătă, 26 noiembrie 2022 - 17:33
No menu items!

Steven Seagal a venit în România să adopte un cățel FOTOGALERIE

spot_img

Steven Seagal 7_SZ

Celebrul actor american Steven Seagal a adoptat, duminică, un cățel comunitar din Centrul de protecție a animalelor Dogtown, din comuna giurgiuveană Călugăreni.

Steven Seagal, aflat în vizită în România, a decis astfel să dea un exemplu pozitiv şi să adopte un câine sterilizat, vaccinat şi îngrijit, cu acte legale. De altfel, el susţine adopţiile responsabile, nu pe cele „din milă” din adăposturi impovizate, de unde iubitorii de animale nu au garanţia unui câine sănătos şi îngrijit, al cărui comportament nu a fost testat, existând astfel riscul că stăpânii să îl abandoneze înapoi în stradă.

În prezent, în Dogtown se găsesc peste 1.400 de câini, iar organizaţia continuă să dezvolte spaţiile de cazare pentru a oferi spaţiu şi persoanelor care doresc să îşi protejeze câinii comunitari oferindu-le îngrijire medicală, hrană şi adăpost.

Principalul motiv pentru care am vrut să vin aici este că ne dorim mai mulţi hingheri, un program nou care să ajute la reducerea numărului de câini fără stăpân şi un program de adopţie prin care să poţi adopta un câine aici şi să stabileşti dacă vrei să îl ţii în adăpost sau să îl iei acasă cu tine. Asta este relaţia dintre om şi câine

Steven Seagal
actor american

Lucian Mera