3 C
București
duminică, 28 noiembrie 2021 - 8:02
No menu items!

STENOGRAME din ședința PNL: “Dragă Florin, tu ești cauza problemelor!”

spot_img

Liderii PNL s-au reunit, marți seară, în ședința conducerii pentru a decide flexibilizarea mandatului astfel încât premierul pe care îl vor propune la consultări la Cotroceni să poată negocia și cu PSD și cu USR formarea unei majorități. Președintele PNL Florin Cîțu a fost contestat de față cu ceilalți lideri de unul dintre cei mai importanți oameni din partid, Dan Motreanu, șeful filailei din Giurgiu.

Dan Motreanu: Dragă Florin, tu ești cauza problemelor!

Alina Gorghiu, către Motreanu: Avem un stil fantastic să ne devorăm liderii!

Gheorghe Flutur: Trebuie să ieșim cu un mesaj unitar, apelul meu e să fim uniți. Înțeleg că vrem să rămânem la guvernare, vrem și premierul. Trebuie să vedem care e răul cel mai mic. Dacă ieșim de aici uniți, vom da forță echipei. Trebuie să avem o comunicare zilnică cu Klaus Iohannis.

Ciprian Ciucu: Eu nu deschid ușa unui ministru PSD. Dacă ne aliem cu ei, ne vom trezi cu mișcări de stradă împotriva noastră, ale USR și AUR, timp de doi ani.

Rareș Bogdan: Haideți sa lăsăm oamenii la Guvern să vedem ce putem păstra, ce putem da cetățeanului român. După negocieri putem să luăm cele mai bune decizii. PNRR este o prioritate. PNL a ales o conducere. Să vedem ce putem să dăm cetățeanului român de aici. Nu s-a discutat cu PSD de ministere și portofolii. Trebuie să rămânem la guvernare.

Emil Boc: Lăsați echipa de negociere să meargă, să negocieze și să vedem ce rezultat vor avea. Nu strică această psihoterapie colectivă pe care o facem. Trebuie să așteptăm echipa de negociere să vină în față, apoi avem 10 -12 ore, dăm vot în BPJ.

Virgil Popescu: În momentul în care Orban anunță că face orice pentru suspendarea Președintelui, e o linie roșie. Suntem la guvernare datorită lui Iohannis, trebuie să luăm măsuri ferme, avem o declarație publică a lui, deocamdată.

Marilena Nedelcu