4.4 C
București
marți, 7 decembrie 2021 - 12:17
No menu items!

Stelian Tănase: TVR s-ar putea închide

spot_img

Directorul TVR pune măsura pe seama sindicatelor

Stelian Tanase_SZ

Președintele-director general al TVR, Stelian Tănase, a avertizat, miercuri, la Comisia de cultură a Senatului, că postul public de televiziune s-ar putea închide în curând.

În actuala formulă, TVR se închide. Dacă sindicatele nu devin cooperabile şi nu găsim soluţii comune TVR se închide că în Grecia şi în alte locuri. Închidem televiziunea şi o redeschidem iar după o lună cu o alte schemă

Stelian Tănase
directorul TVR

Declaraţia a fost făcută ca urmare a unei întrebări venite din partea senatorului PDL Marius Pâscan care a întrebat despre relaţia dintre conducerea TVR şi sindicate, potrivit stiripesurse.ro.

Camelia Patru, şefa Departamentului Financiar al SRTV a susţinut că în acest moment datoria instituţiei este de 29 de milioane de lei. Ea a susţinut că 67% din ponderea veniturilor TVR o reprezintă taxa tv despre care a spus că ar trebui revizuita.

Întrebaţi ce ar prefera între majorarea taxei TV şi jucători pe piaţa de publicitate, Cristian Zgabercea din partea TVR a decis că ar prefera să renunţe la publicitate.

Valeriu Motoc