1.4 C
București
miercuri, 1 decembrie 2021 - 0:07
No menu items!

Stelian Ion, lăsat singur pe ZOOM la ședința despre desființarea SIIJ. Niciun membru PNL sau UDMR nu a fost prezent

spot_img

În coaliția de guvernare tensiunile par să crească de la zi la zi. Cel mai nou episod, care arată că membrii coaliției numai parteneri nu sunt, a fost povestit chiar de ministrul Justiției Stelian Ion care s-a trezit singur la o ședința la care urma să se discute un amendament privind desființarea SIIJ. Ședința avea loc online, iar reprezentanții PNL și UDMR au rămas offline.

Ministrul Justiției a încercat să aibă o discuție online cu partenerii de guvernare despre desființarea Secției Speciale, dar a constatat că reprezentanții UDMR și PNL nu sunt prezenți.

Episodul a fost dezvăluit chiar de ministrul Justiției, scrie Radio Europa Liberă. Stelian Ion a povestit cum a trimis reprezentanților UDMR și PNL amendamentul privind desființarea Secției Speciale. El urma să fie discutat într-o ședință pregătitoare online, pe paltforma Zoom, de deputații și senatorii juriști din cele trei partide împreună cu ministrul.

„M-am trezit singur la acea ședință online, doar cu colegii din USR-PLUS. Invitați erau membrii grupului de lucru din PNL, UDMR și USR-PLUS. E adevărat, unii colegi sunt în vacanță, dar măcar unul putea să intre”, a povestit ministrul Justiției.

Desființarea SIIJ a dus la un adevărat război al declarațiilor între liderul UDMR Kelemen Hunor și ministrul Justiției Stelian Ion, după ce aceștia nu au reușit să cadă de acord asupra desființării SIIJ.

C. Dumitrescu