19.7 C
București
sâmbătă, 25 septembrie 2021 - 21:58

Stelian Ion începe “să dea din casă”: “În momente cheie, Florin Cîțu se retrage, dă telefoane și așteaptă lumină din altă parte”

spot_img

Revocat din Guvern de premierul Florin Cîțu, fostul ministru al Justiției Stelian Ion începe să spună public cum acționează prim-ministrul în relația cu partenerii de guvernare: ”Nu are autonomie, așteaptă indicații prețioase de la alții și este un lider foarte slab”, iar ”în momente cheie se retrage, dă telefoane și așteaptă lumină din altă parte”.

Stelian Ion a declarat, luni, într-un interviu la Digi24, că deciziile premierului Florin Cîțu par a fi luate în altă parte.

“Florin Cîțu este un pseudolider, nu este un lider. Este clar că nu-i aparțin toate deciziile și stă mai mult pe telefon și se consultă. Am observat că nu are autonomie, așteaptă indicații prețioase de la alții și este un lider foarte slab”, a declarat fostul ministru al cabinetului Cîțu.

Stelian Ion a mai susținut că pe parcursul celor 8 luni de zile pe care le-a petrecut în acest Guvern, a observat că Florin Cîțu nu și-a respectat angajamentele, iar deciziile le lua doar după consultări retrase.

“L-am văzut cum în momente cheie se retrage, dă telefoane și așteaptă lumină din altă parte. Un lider nevoie nu are nevoie … În momente cheie când pe ordinea de zi sunt puse chestiuni fierbinți, cu PNDL, Anghel Saligny”, a explicat Stelian Ion în același interviu.

E. Stan