24 C
București
vineri, 22 septembrie 2023 - 22:19
No menu items!

Stelian Fuia: „Sunt surprins că acest dosar reapare, după ce în 2012 a primit NUP”

spot_img

stelian_fuia

Fostul ministru al agriculturii Stelian Fuia a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, că nu are nimic de ascuns în legătură cu dosarul în care procurorii DNA îl acuză de abuz în serviciu în formă calificată și că așteaptă să vadă ce elemente noi au apărut în anchetă atâta vreme cât, în 2012, pentru aceeași cauză s-a dispus neînceperea urmăririi penale (NUP).

Nu am nimic de ascuns, justiția trebuie să-și facă datoria pe mai departe. Numai că sunt surprins că acest dosar reapare după ce în 2012 s-a dat o soluție de neîncepere a urmării penale și… reapare în această perioadă. Nu știu ce elemente noi au apărut la dosar după un an de zile. Și eu sunt curios să văd în perioada următoare aceste elemente noi. În rest, repet, nu am nimic de ascuns, să vedem mai departe ce elemente noi sunt în dosar. Astăzi (miercuri — n.r.) am fost chemat și m-am prezentat să iau la cunoștință că s-a început urmărirea penală. Și, repet, acest dosar, aceste fapte, aceste situații au primit NUP în 2012

Stelian Fuia,

fost ministru al agriculturii

Stelian Fuia a precizat că i-a fost adus la cunoștință faptul că a început urmărirea penală în acest dosar care are număr de înregistrare chiar din 2012.

CITEȘTE ȘI: DNA: Nu anchetăm situația terenurilor de la Institutul Fundulea. Băsescu: Am aflat că DNA anchetează