12 C
București
duminică, 24 octombrie 2021 - 7:01

Ștefănel-Dan Marin nu mai este primar interimar al Capitalei

spot_img

Primarul general interimar al Capitalei, Ștefănel-Dan Marin, a fost schimbat, marți, din funcție prin decizia consilierilor generali.

Ștefănel-Dan Marin, cunoscut pentru replica licențioasă pe care a dat-o unui jurnalist în cazul scandalului de la RADET, a fost schimbat prin votul a 37 de consilieri generali.

„Se aprobă schimbarea lui Marin Ștefănel-Dan din funcția de viceprimar al Municipiului București. Hotărârea CGMB nr. 167/2015 privind desemnarea unui viceprimar să exercite atribuțiile funcției de primar general al Municipiului București se abrogă”, prevede proiectul de hotărâre care a fost adoptat marți cu 37 de voturi pentru, 5 împotrivă și 3 abțineri.

Consilierul general PNL Alexandru Ionescu a declarat, după ședința CGMB, că i-a reproșat viceprimarului cu atribuții de primar general interimar lipsa de acțiune și inițiativă în ceea ce privește rezolvarea problemei RADET și a celor de la RATB.

Potrivit unor surse din Primăria Capitalei, viitorul primar general interimar ar putea fi consilierul general PNL Răzvan Sava.

Olimpia Diaconiuc