5.4 C
București
luni, 29 noiembrie 2021 - 23:26
No menu items!

Ștefan Florescu intră și independent în cursa electorală, rezistând atacurilor josnice ale contracandidaților

spot_img

Președintele Fundației „Din suflet, pentru suflet”, Ștefan Florescu, a demarat, începând de luni, o campanie de strângere de semnături, în vederea depunerii candidaturii sale la alegerile din 5 iunie 2016, pentru Primăria Sectorului 6.

Intenția sa este de a obține sprijinul cetățenilor din sectorul 6, nu a unui partid politic, pentru că, după cum se știe, la alegerile locale este votat omul, nu partidul. Iar activitatea sa a fost pentru sectorul 6 și pentru locuitorii acestuia, cărora le-a rezolvat toate problemele semnalate, mai ales cele legate de confortul cotidian. „Ştiu că resimţiţi aceeaşi nevoie, cea a unei schimbări reale, prin care să reuşim să ne luăm Sectorul înapoi, redând Primăria cetăţenilor! Pentru mine vorbesc cei peste 10 ani în care, Din Suflet, Pentru Suflet, nu am contenit să mă implic în problemele comunităţii locale din Sectorul 6! Simt, ştiu şi pot să fac posibil ca acest spaţiu în care trăim şi ne creştem copiii să devină unul civilizat, modern şi salubru! Sunt pe deplin încredinţat că având susţinerea dumneavoastră, voi reuşi! Vă mulţumesc şi vă aştept să vă alăturaţi acestui demers! Experienţa dobândită în ani de administraţie, voinţa şi suflet, totul în slujba şi pentru dezvoltarea unitară a sectorului 6! Din Suflet, Pentru Suflet!”, le transmite Ștefan Florescu cetățenilor din sectorul 6.

Corturile unde puteți semna pentru un viitor pe care sectorul 6 îl merită sunt amplasate în 10 locaţii: B-dul Constructorilor – intersecţia cu Calea Crângaşi, Piaţa Crângaşi, B-dul Ghencea – intersecţia cu strada Vlădeasa, str. Drumul Taberei – intersecţia cu strada Braşov, str. Drumul Taberei, vizavi de magazinul Billa, B-dul Iuliu Maniu – Piaţa Veteranilor, B-dul Iuliu Maniu – Piaţa Gorjului, B-dul Iuliu Maniu – la intrarea în Parcul Păcii, B-dul Timişoara – intersecţia cu str. Braşov.

„Vă aștept, pentru a reda Sectorului 6 înfățișarea civilizată pe care o merită, iar nouă, tuturor, mândria de a ne numi cetățeni ai acestei zone a Capitalei”, își încheie anunțul Ștefan Florescu.

Demersul său vine și ca urmare a atacurilor murdare venite din partea contracandidaților (deși încă nu au fost stabiliți de conducerile partidelor lor) care, pentru că nu au alte arme de luptă electorală, folosesc mesaje în care îl amenință pe candidatul independent, dar și pe familia acestuia, manifestând o aversiune feroce față de locul pe care Ștefan Florescu îl ocupă în sondaje, surclasându-i. „Cât de josnici pot fi, cât de disperați şi afectați de scorurile lamentabile din sondajele de opinie, încât să împroşti cu noroi, fabricând virale prin care îmi este atacată familia? La fel ca şi în campania din 2012, îmi sunt folosite fetiţele în materiale prin care sunt ameninţat şi prin care se încearcă intimidarea mea! Şi tot la fel ca în 2012, eu nu voi ceda şi îmi voi duce mai departe proiectele, aşa cum am făcut-o în cei peste 10 ani de când, Din Suflet, Pentru Suflet, mă implic în sprijinul oamenilor din sectorul 6!”, a declarat Ștefan Florescu.

Florescu_afis_familie

Andrei Tudor