7 C
București
luni, 29 noiembrie 2021 - 5:12
No menu items!

Ștefan Florescu face apel la fair-play în campania alectorală. VIDEO

spot_img

Campania electorală pentru alegerile locale programate în 5 iunie într-un singur tur de scrutin, va debuta oficial pe 7 mai.

Cu două zile înainte de startul oficial al campaniei electorale, candidatul independent la Primăria Sectorului 6, Ștefan Florescu, lansează către toți competitorii un al doilea apel la fair-play și respect, mai ales față de alegători, după ce, săptămâna trecută, președintele Fundației „Din Suflet, pentru Suflet” le-a cerut contracandidaților respecte importanța Săptămânii Mari și Sfânta Sărbătoare a Paștelui.

De altfel, Ștefan Florescu, cel mai bine cotat candidat în sondaje, cu un grad foarte mare de încredere și popularitate, le-a demonstrat atât alegătorilor, cât și competitorilor săi, că știe să respecte regulile jocului și legile care guvernează procesul electoral. Spre exemplu, la finalul campaniei de strângere de semnături, Ștefan Florescu a ridicat toate corturile folosite în acest sens, cerându-le și contracandidaților să procedeze la fel. Din păcate, corturile acestora încă mai ocupă spațiile publice din sectorul 6.

În curând va debuta campania electorală pentru alegerile locale din 5 iunie 2016. O competiţie pentru Primăria Sectorului 6 în care eu m-am înscris că independent şi pe parcursul căreia voi dovedi permanent fair-play. Eu îmi voi respecta contracandidaţii. Îmi doresc să intrăm într-un concurs de idei şi proiecte, pentru că locuitorii Sectorului 6 să poată să se informeze şi să îşi aleagă primarul în cunoştinţă de cauză, votând omul gospodar care prezintă garanţia dezvoltării comunităţii locale. Nu îmi voi ataca contracandidaţii şi nu voi răspunde niciunui atac lansat de aceştia. Pledez strict pentru un duel al proiectelor. Sunt un om serios care vine în faţa oamenilor cu ceea ce a gândit bun pentru Sectorul 6, o parte a Capitalei văduvita de zeci de ani, în lipsa unei administraţii eficiente. Strâng mâna tuturor celor angrenaţi în cursa electorală pentru Sectorul 6, le urez succes şi le recomand să fie sinceri şi dedicaţi cetăţenilor! Iar, pe 5 iunie 2016, cel mai bun dintre noi să câştige încrederea locuitorilor Sectorului 6 şi să se apuce de îndată de muncă!Sunt atât de multe de făcut pentru sectorul nostru!

Ștefan Florescu
candidat independent

Valeriu Motoc