4 C
București
sâmbătă, 4 decembrie 2021 - 1:24
No menu items!

Steaua rămâne în Liga Campionilor

spot_img

FC Steaua rămâne în Liga Campionilor. Este decizia UEFA luată marți. Deși nu a fost confirmată oficial, soția antrenorului Stelei, Laurențiu Reghecampf, Ana Maria Prodan a anunțat că aceasta a fost decizia UEFA. De asemenea, potrivit deciziei, Steaua a primit o amendă și va fi sub supravegherea UEFA timp de cinci ani. Cu alte cuvinte, Steaua a primit o pedeapsă de un an cu suspendare, sub supravegherea UEFA timp de cinci ani.

Steaua joacă în preliminariile Ligii Campionilor. Asta e tot ce contează. Că amendă, că perioada de probaţiune, asta e altceva, dar suporterii trebuie să ştie că pe 16 iulie trebuie să umple stadionul, pentru că trebuie să batem la o diferenţă care să ne califice din primul meci. A fost descătuşare în autocar, pentru că toţi ne-am gândit numai la asta. Nu am avut viaţă zilele astea, de când UEFA a declanşat procedura disciplinară aveam cele mai negre scenarii. Acum până şi ploaia mi se pare mai frumoasă

Mihai Stoica
pentru Digisport

UEFA a deschis, în data de 10 iunie, o procedură disciplinară împotriva clubului Steaua, după decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie în dosarul „Valiza, care l-a condamnat pe finanţatorul Gigi Becali la trei ani de închisoare pentru dâre de mită şi fals în acte.