4 C
București
vineri, 3 decembrie 2021 - 3:12
No menu items!

Steaua-Astra 2-0. Suporterii au aruncat cu bulgări în jucători

spot_img

Meciul etapei a 19-a din Liga I, disputat între primele două clasate, Steaua şi Astra-Giurgiu, s-a încheiat cu victoria  roş-albaştrilor în Ghencea. Scorul a fost de 2-0 pentru Steaua. Golurile au fost marcate de Tănase, în minutul 13 şi Prepeliţă, în minutul 75.

În minutul 13, Cristi Tănase a deschis scorul după un corner în care giurgiuvenii au „bâlbâit” mingea în propriul careu. Prima zăpadă din Bucureşti  i-a făcut pe spectatori să se comporte destul de haotic, iar mai mulţi au aruncat cu bulgări de zăpadă în jucători, deopotrivă stelişti sau astrali. În minutul 40, Constantin Budescu a refuzat să execute o lovitură de colţ, deoarece fanii Stelei de la Peluza Sud aruncau cu bulgări în el.

La finalul primei reprize, managerul general al Stelei, Mihai Stoica, s-a îndreptat spre banca Astrei Giurgiu pentru a-l proteja pe preşedintele Dinu Gheorghe de bulgării aruncaţi din tribune. La pauză, steliştii şi-au schimbat echipamentul şi au revenit de la vestiare în tradiţionalele tricouri roşii. Ca şi în prima repriză, elevii lui Laurenţiu Reghecampf au marcat o singură dată, de data aceasta prin Prepeliţă (min. 75), care a finalizat cu un şut din interiorul careului o pasă primită de la Adi Rocha.

Scorul final a fost 2-0, iar Steaua s-a distanţat deja la 10 puncte în fruntea clasamentului Ligii I.

D.M.