34.6 C
București
joi, 30 iunie 2022 - 21:52
No menu items!

Steag de 960 mp pe sediul Rompetrol din Năvodari, pentru aniversarea Zilei Naționale

spot_img

KMG International şi Rompetrol au anunțat o serie de acțiuni de promovare a valorilor naţionale româneşti, care includ decorarea sediului din Năvodari cu un drapel de 960 mp.

”Clădirile administrative ale celor două rafinării deţinute de KMG International, Petromidia – cea mai mare şi mai modernă din ţară – şi Vega – cea mai longevivă unitate de profil din România – au fost decorate cu steagul României. Tricolorul a fost montat pe o suprafaţă de 60 de metri lungime şi 16 metri lăţime pe clădirea sediu a companiei Rompetrol Rafinare din Năvodari, care operează cele două rafinării. De asemenea, drapelul naţional acoperă o suprafaţă de 14 metri lungime şi 6 metri lăţime din suprafaţa clădirii administrative a rafinăriei Vega”, potrivit unui comunicat al KMG International.

”Prin dezvoltarea operaţiunilor sale principale, de rafinare, transfer maritim de produse petroliere, distribuţie de carburanţi, KMG International reprezintă un real motor de creştere pentru România, fie că vorbim de activitatea angajaţilor din ţară sau de know-how-ul acestora transferat în străinătate, fie că ne referim la impactul economic şi social major al operaţiunilor noastre”, a declarat prim-vicepreşedintele KMG International, Cătălin Dumitru.

Alte acțiuni ale companiei de Ziua Națională:

  • Clienţii care vor intra în staţiile de alimentare Rompetrol  de 1 Decembrie vor primi steguleţe cu drapelul naţional al României ce pot fi montate pe maşini. Peste 22.000 de astfel de produse sunt distribuite în principalele staţii de alimentare din ţară.
  • Clienţii Rompetrol vor putea participa la un eveniment special organizat de Hei în cadrul staţiei de alimentare Rompetrol Sibiu din str. General Vasile Milea, o experienţă culinară inedită, alături de Prințesa Polonic.
  • Compania promovează proiectul video „Fabricat în România”.

Prin entităţile sale de producţie, KMG International este cel mai mare rafinor din țară. Deținut de compania națională de petrol și gaze din Kazakhstan – KazMunayGas, KMG International desfășoară operațiuni majore în rafinare și petrochimie, retail, trading, upstream și servicii industriale în 11 piețe principale. În România, Grupul operează o rețea de distribuție a carburanților formată din peste 720 de puncte de alimentare, 6 depozite, 230 de stații distribuție GPL auto, 9.000 de puncte de distribuție butelii și 3 stații de îmbuteliere GPL.

T.S.