7.8 C
București
sâmbătă, 2 martie 2024 - 1:34
No menu items!

Starea de sănătate a lui Nelson Mandela este neschimbată, afirmă oficialii sud-africani

spot_img

Starea de sănătate a lui Nelson Mandela este neschimbată, afirmă oficialii sud-africani

Fostul preşedinte sud-african Nelson Mandela a petrecut a treia noapte în spital, unde a fost internat în stare „îngrijorătoare”, după acutizarea infecţiei pulmonare de care suferea, relatează AFP.

Neslon Mandela, în vârstă de 94 de ani a fost internatîn spital, în primele ore ale zilei de sâmbătă, cu o infecție pulmonară recurentă. Starea sa medicală a fost descrisă ca fiind „gravă, dar stabilă.”

După două zile în care tăcerea a lăsat loc speculațiilor, oficialii din Africa de Sud au afirmat că nu există nicio schimbare în stare de sănătate a fostului președinte sud-africa, informează  The Guardian.

Fostul președinte Nelson Mandela rămâne în spital, iar starea lui este neschimbată. Madiba (numele său de clan) a fost internat sâmbătă, 8 iunie 2013, pentru tratament într-un spital din Pretoria din cauza unei infecții pulmonare

biroul președintelui Jacob Zuma

Dacă oficial i se doreşte însănătoşire grabnică, de această dată se fac auzite voci care afirmă că până şi eroii au dreptul să moară într-o zi.

„Este timpul să-l lăsam să plece”, titra pe prima pagină cotidianul Sunday Times, care a publicat o fotografie cu Mandela zâmbitor şi salutând cu mâna, ca şi cum şi-ar lua la revedere.

C.I.