7.8 C
București
marți, 21 martie 2023 - 9:10
No menu items!

Stănişoară şi uraganul Victoraş care loveşte România

spot_img

Liderul PDL Mihai Stănișoară crede că numele Ponta va intra pe lista calamităților care au lovit România, alături de seceta din 2012, de inundațiile din 2005 și de cutremurul din 1977.

“Ponta este o calamitate. „Nu exagerez dacă spun că uraganul Victoraș a lovit astăzi România. Țara noastră riscă să rămână în bezna subdezvoltării dată de izolarea care s-a coborât asupra noastră acum șapte luni, odată cu venirea USL la guvernare. Numele Ponta va intra pe lista calamităților care au lovit România, alături de seceta din 2012, de inundațiile din 2005 și de cutremurul din 1977. Dacă USL rămâne la guvernare ne vom aminti cu groază de năpasta Ponta din 2013”, este de părere Stănişoară.

El susţine că Ponta a dovedit încă o dată că nu înțelege nimic din politica europeană. “Dacă ar fi singur în această iresponsabilitate politică, nu ar fi nici o problemă. Din păcate, el ia ostatici 21 de milioane de români în răfuiala lui cu statul de drept, cu economia de piață și cu libertatea pe care ți-o dă democrația”, a completat liderul PDL.