19.3 C
București
luni, 25 septembrie 2023 - 9:27
No menu items!

SRI exclude ipoteza unui atentat terorist în cazul mașinii care a sărit în aer la Arad

spot_img

O echipă a Serviciului Român de Informaţii participă la ancheta privind explozia mașinii omului de afaceri, în urma căreia acesta și-a pierdut viața. La fața locului a fost deplasat un laborator de probe, iar primele concluzii ar fi că ipoteza unui atentat terorist cu bombă este exclusă.

„SRI participa la ancheta desfasurata de Politia Romana si impreuna cu specialistii de la Institutul National de Criminalistica se realizeaza expertiza pirotehnica. Au fost prelevate probe care urmeaza a fi analizate in laborator pentru a se stabili ce tip de substante au fost folosite si au facilitat aprinderea. Primele cercetari demarate de SRI exclud ipoteza unui atentat terorist”, se arată în comunicatul SRI.

Bolidul unui cunoscut om de afaceri din Arad a explodat sâmbătă dimineața în momentul în care acesta ar fi pornit mașina.

Pompierii l-au găsit pe proprietarul mașinii carbonizat. Este vorba de Ioan Crișan, un cunoscut om de afaceri, deținătorul singurei crescătorii de somni africani și crocodili din România.