30 C
București
marți, 27 iulie 2021 - 12:43

Sportivi, afaceriști și politicieni, pe lista clienților prostituatelor de lux ale Andreei Marta

spot_img

Audierile de martori (clienți) în dosarul prostituatelor de lux ale Andreei Marta continuă săptămâna aceasta la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT).

Procurorii l-au invitat, luni, pentru a da declarații tot pe un fost dinamovist, Ianis Zicu, după ce Gabriel Torje a fost și el audiat în urmă cu două săptămâni.

Fotbalistului Ianis Zicu, care joacă acum la echipa sud-coreeană FC Gangwon, îi va urma la audieri chiar unul dintre finanțatorii clubului de fotbal Dinamo, Vasile Turcu, care va trebui să răspundă și el întrebărilor procurorilor legate de rețeaua de prostituție condusă de soția lui Codruț Marta, fostul consilier al șefului Fiscului, Sorin Blejnar.

Pe lista de clienți ai rețelei apar însă și nume “grele” din politică și din mediul de afaceri. Astfel, până acum, au răspuns deja întrebărilor anchetatorilor deputatul PNL de Bacău Ionel Palăr și deputatul PNL de Buzău, Titi Holban.

Pe lista descoperită însă de anchetatori mai figurează oamenii de afaceri Puiu Popoviciu și Elan Schwartzenberg, dar și frații Marius și Emil Cristescu, Ilie Năstase, Adrian Mutu sau primarul Sectorului 6 al Capitalei, liberalul Rareș Mănescu.