2.8 C
București
duminică, 5 decembrie 2021 - 22:37
No menu items!

Split App, aplicația antisocială care te ajută să eviţi unele persoane – VIDEO

spot_img

Split App este numele unei noi aplicaţii iOS gratuite care vă va ajuta să ocoliți diverse persoane din viaţa voastră.

Aplicația, care poate fi descărcată gratuit din iTunes App Store, are o interfaţă simplă şi eficientă pentru a vă atinge scopul, potrivit playtech.ro.

 Split-iOS-App

Este suficient să introduceţi numele unor persoane, context în care, aplicaţia va începe să „tragă” informaţiile postate de persoana vizată pe Facebook, Twitter, Instagram şi Foursquare. Agregând doar elementele de locaţie dintre acele postări, cu o probabilitate destul de mare, veţi fi avertizaţi atunci când vă apropiaţi de o locaţie în care aţi putea să daţi peste el sau ea.

http://www.youtube.com/watch?v=I68R0VWtZ28

În plus, sunteţi automat avertizaţi dacă la un eveniment de pe Facebook cineva din lista neagră a voastră s-a angajat deja că merge înaintea voastră. Nu în ultimul rând, dacă s-a petrecut nefericitul eveniment şi vă aflaţi în aceeaşi incintă, aceeaşi aplicaţie vă oferă cea mai rapidă cale pentru a pleca de la locaţie.

Udi Dagan, CEO şi fondatorul Split App menţionează că i-a venit ideea pentru aplicaţie după ce a avut ghinionul de a se întâlni cu o fostă prietenă la un bar, context în care şi-a convins grupul de prieteni cu care era să se mute la un pub, doar ca şi acolo să dea peste o altă persoane nefericită din trecutul său.

C.A.