22.9 C
București
miercuri, 6 iulie 2022 - 10:04
No menu items!

Spitalul Alexandria explică ce probleme avea protestatarul decedat

spot_img

Spitalul Județean de Urgență a remis un comunicat de presă în care a explicat ce s-a întâmplat cu protestatarul decedat la câteva zile după ce a participat la mitingul din Piața Victoriei.

După precizările făcute de Departamentul pentru Situații de Urgență despre protestatarul Ilie Gâzea, decedat la câteva zile după ce a participat la mitingul din Piața Victoriei, Spitalul Județean de Urgență Alexandria vine lămuriri oficiale.

„La Spitalul Județean de Urgență Alexandria s-a prezentat în dată de 15 august 2018, prin transfer, un pacient în vârstă de 68 de ani cu hemoragie digestivă superioară exprimată prin melena și sindrom anemic sever. investigațiile au confirmat diagnosticul de ulcere multiple sângerânde și a fost internat la terapie intensivă unde a beneficiat de tratament specific pacientului critic. Cu toate acestea, starea generală a pacientului s-a agravat. În dată de 19 august 2018, Ia orele 23:45, bărbatul a decedat în urmă unui stop cardio-respirator. Facem mențiunea că pacientul era în evidență pentru mai multe afecțiuni cardiace și digestive. Cauzele exacte ale decesului vor fi stabilite în urmă necropsiei”, precizează reprezentanţii spitalului, într-un comunicat de presă.