7 C
București
luni, 29 noiembrie 2021 - 7:52
No menu items!

Spital obligat să despăgubească un bărbat care a fost încurcat la maternitate, în Japonia

spot_img

bebelusi

Un tribunal din Tokyo a obligat, marți, un spital să plătească despăgubiri în valoare de 38 de milioane de yeni (peste 270.000 de euro) unui bărbat care a fost încurcat la maternitate cu alt bebeluș, ducând apoi o viață grea, relatează agenția de presă Kyodo.

Bărbatul, care are în prezent 60 de ani, a fost încurcat la spital în anul 1953, și-a pierdut tatăl ne-biologic la numai doi ani și a fost nevoit să-și termine liceul la seral, lucrând în același timp la o fabrică, după care s-a angajat la o companie de transport.

Celălalt bărbat, cu care a fost încurcat la spital, a avut posibilitatea de a absolvi o facultate. Însă, cei trei frați ai săi mai mici au avut o suspiciune că nu există legături de sânge între ei și fratele lor, iar aceasta a fost confirmată de testele ADN în anul 2009.

După analiza registrelor spitalului, cei trei frați și-au găst adevăratul frate în anul 2012. Aceștia, împreună cu fratele lor, au dat spitalul în judecată, cerând despăgubiri în valoare de 250 de milioane de yeni (peste 1.800.000 de euro).

D.M.