14.2 C
București
luni, 27 martie 2023 - 19:45
No menu items!

Spirala MISA pentru rezolvarea crizei mondiale

spot_img

Peste 1 000 de persoane participă sâmbătă, în Bucureşti, la o „spirală” organizată de MISA pe un câmp de la marginea sectorului 5. Organizatorii spun că au mai avut loc acţiuni similare în mai multe oraşe din ţară.

Yoghinii din Mişcarea de Integrare Spirituală în Absolut (MISA) s-au adunat sâmbătă la ora 10.00 pe câmpul de lângă strada N. D. Cocea, dincolo de Prelungirea Ferentari.

La „spirală” au venit şi mulţi oameni din afara Capitalei, în zonă fiind parcate zeci de maşini cu numere de Giurgiu, Dâmboviţa, Iaşi, Suceava, Alba, Maramureş sau înmatriculate în Bulgaria.

Participanţilor li s-a recomandat ca în ziua evenimentului, până la terminarea acestuia, să nu mănânce nimic şi să bea doar apă.

Reprezentanţii MISA au precizat că acţiunea este organizată pentru a ajuta la depăşirea „stării grave în care se află la ora actuală umanitatea şi planeta Pământ„, conform informaţiilor publicate pe pagina de internet proprie.

Apelul pentru participarea la eveniment a fost lansat la începutul săptămânii, inclusiv printr-un mesaj de la liderul MISA, Gregorian Bivolaru.

„Dragii mei, dată fiind starea în mod evident dramatică în care a ajuns actualmente planeta Pământ, atât datorită păcatelor, cât şi datorită fărădelegilor şi a greşelilor grave ce au fost şi sunt făptuite, am fost inspirat să realizăm cu toţii, […], un apel colectiv gen rugă, ce va fi sincer, umil şi plin de credinţă în Dumnezeu. Acest apel gen rugă va fi realizat de noi toţi la unison”, le-a transmis yoghinilor, din străinătate, Bivolaru, care este judecat în România pentru perversiune sexuală, act sexual cu un minor şi trafic de minori.

În 12 aprilie, instanţa supremă a decis să reţină spre rejudecare dosarul în care Gregorian Bivolaru a fost achitat pentru perversiune sexuală, act sexual cu un minor şi trafic de minori, admiţând astfel recursul procurorilor şi desfiinţând deciziile anterioare ale instanţelor.

Deşi pe numele lui exista o interdicţie de a părăsi ţara, Bivolaru a ieşit din România, fiind reţinut la Malmo, în Suedia. Ulterior, el a obţinut statut de azilant.

Până de curând, despre Bivolaru se ştia că s-ar afla în Suedia, unde a primit azil politic.

La 25 mai, însă, reprezentanţii Inspectoratului General al Poliţie Române (IGPR) au declarat că liderul MISA nu se mai află în Suedia.(S.S.)