-1.4 C
București
sâmbătă, 22 ianuarie 2022 - 20:29
No menu items!

Soțul Dianei Șoșoacă, pus sub control judiciar

spot_img

Soţul Dianei Şoşoacă, Dumitru-Silvestru Şoşoacă, a fost plasat sub control judiciar 60 de zile de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecatoria sectorului 1, fiind acuzat de ultraj.

Dosarul are legatură cu un scandal petrecut în cursul zilei de sâmbătă, în incinta cabinetului de avocatură al Dianei Șoșoacă. 

Potrivit spuselor senatoarei, se pare că o echipa a unui post străin ar fi intrat cu forța cerându-i acesteia un interviu. Diana Șoșoacă s-a enervat și a sunat imediat la 112. Polițiștii Secției 4 din Capitală au ajuns în scurtă vreme la fața locului și au încercat să stea de vorbă cu persoanele implicate. În tot acest scandal a intervenit însă și soțul senatoarei, care l-ar fi lovit pe unul dintre polițiști.

”La data de 10.12.2021, în jurul orei 16.00, prin intermediul unui apel la 112, s-a solicitat intervenția organelor de Poliție la un imobil din Sectorul 1. În momentul în care organele de Poliție au ajuns la imobil, inculpatul a agresat unul dintre agenții de poliție, respectiv l-a împins, inzbindu-l de perete, i-a pus o mână în gât, după care l-a tras de uniforma de Poliție, cauzându-i suferințe fizice”, a transmis, luni, Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 1.

Dumitru Silvestru Șoșoacă a fost chemat, luni, la audieri după ce ar fi agresat, vineri seară, un reporter italian de la RAI 1 și apoi și pe unul dintre polițiștii chemați la fața locului.

“În cauză au fost întocmite două dosare penale, unul pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, iar cel de al doilea urmează a fi înaintat către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, în vederea stabilirii situației de fapt”, a anunțat și Poliția Capitalei.

                                                                                                                 Adina Silav

SURSA FOTO: Antena 3