-0.1 C
București
marți, 18 ianuarie 2022 - 9:08
No menu items!

UPDATE / VIDEO Soțul Dianei Șoșoacă, despre acuzațiile Luciei Goracci: “Nu am mușcat pe nimeni. E o problemă cu femeia”

spot_img
  • UPDATE

Magistrații Judecătoriei Sectorului 1 au decis, joi, ca Silvestru Șoșoacă, soțul senatoarei ex-AUR, să rămână cu măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Decizia este luată în cadrul dosarului de ultraj deschis în urmă cu câteva zile după ce Silvestru Șoșoacă ar fi agresat un polițist în timpul conflictului cu jurnaliștii încuiați în biroul senatoarei Diana Șoșoacă.

Soțul Dianei Șoșoacă s-a prezentat, joi, la Secția 6 Poliție pentru a semna pentru controlul judiciar. Silviu Șoșoacă a răspuns acuzațiilor aduse de jurnalista italiană Lucia Goracci, negând că ar fi mușcat-o de mână.

„Nu am mușcat pe nimeni, mă faceți să râd. Nu agresez de felul meu pe nimeni. E o minciună! Deci, e o problemă cu femeia. Nu pot să mă pun la mintea ei. Cred că pentru show. Ziariștii fac show, fac spectacol, nu mai sunt teatre de război. Dânsa nu are pe unde să mai meargă. Americanii bat în retragere, rușii și chinezii înaintează în lume. Ea e o victimă colaterală. Din dorința de a mai fi în temă, de a mai fi în piață, caută show”, a spus Dumitru-Silvestru Şoşoacă.

Soţul Dianei Şoşoacă a fost plasat sub control judiciar, luni, pentru 60 de zile de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecatoria sectorului 1, fiind acuzat de ultraj.

Dosarul are legatură cu un scandal petrecut în cursul zilei de sâmbătă, în incinta cabinetului de avocatură al Dianei Șoșoacă, cu jurnaliştii italieni. Soțul senatoarei l-ar fi lovit atunci pe unul dintre polițiști.

De asemenea, în urma incidentului, Diana Şoşoacă a depus plângere pe numele jurnalistei pentru violare a vieţii private, violare a sediului profesional şi lovire şi alte violenţe, iar jurnalista Lucia Goracci a depus plângere pentru lipsire de libertate şi lovire sau alte violenţe.

Poliția Română a transmis însă, miercuri, că nu a făcut niciun dosar penal jurnaliștilor italieni acuzați de Diana Șoșoacă pentru că i-ar fi încălcat proprietatea. Oamenii legii i-au percheziționat pe ziariști, în momentul incidentului, deoarece senatoarea i-a acuzat că dețin droguri.

                                                                                                                    Adina Silav

SURSA FOTO:Captura Antena 3