20.7 C
București
vineri, 29 septembrie 2023 - 1:09
No menu items!

Sosia lui Vladimir Putin trăiește în Polonia, printre ucraineni

spot_img

Slawek Sobala, sosia lui Vladimir Putin, folosit de acesta până acum de mai multe ori, trăiește într-un oraș din Polonia, printre ucraineni. Jobul de sosie i-a adus venituri mari în ultimii ani, dar Sobala nu a spus niciodată sumele cu care a fost răsplătit de liderul de la Kremlin. De când a început războiul în Ucraina, polonezul se teme pentru viața lui.

Publicația marca.com l-a intervievat pe Slawek Sobala, un plonez de 53 de ani, care are o cpmanie de transport internațional în Wroclaw, un oraș în care trăiește o comunitate mare de ucraineni.

Cât a lucrat cu part-time pentru Vladimir Putin, Sobala a călătorit, a participat la evenimente, la concerte, iar oamenii îi cereau să își facă selfie-uri cu el. Acum, polonezul se teme să nu fie atacat pe stradă, deși nici el nu este de acord cu atacurile ordonate de Putin în Ucraina.

„Înainte de război, nu mă temeam pentru siguranţa mea pe stradă, dar acum îmi este foarte frică, deoarece în oraşul nostru, Wroclaw, sunt mulţi oameni din Ucraina care lucrează şi locuiesc aici. Frica mea este că, atunci când mă văd, vă vor ataca”, a declarat Sobala pentru publicația citată.

Foto: marca.com

E. Stan