34.3 C
București
sâmbătă, 2 iulie 2022 - 14:53
No menu items!

Sorin Pantiș: Decizia Curții de Apel București, un asasinat economic și politic

spot_img

Fostul ministru Sorin Pantiș a fost condamnat vineri la 7 ani de închisoare în dosarul ICA

Sorin Pantis_SZ

Fostul ministru al comunicațiilor Sorin Pantiș, condamnat vineri la 7 ani de închisoare în dosarul ICA, a declarat, la Antena 3, că decizia Curții de Apel București este „un asasinat politic și economic”, dintr-o dorință „oarbă de a distruge Antena 3 și pe Dan Voiculescu”.

Nu este un asasinat politic, este un asasinat economic și politic. Până la urmă constat ceea ce nu credeam că se poate întâmpla. De fapt, nu e vorba de domnul Dan Voiculescu, este vorba despre Antenă. Nu-mi pot închipui. Nu există prejudiciu.

Sorin Pantiș
fost ministru al comunicațiilor

Pantiș a adăugat că speră ca cei condamnați în dosarul ICA să-și găsească dreptatea la instanțe europene.

Din fericire pentru noi, pentru noi românii, nu numai pentru noi, există și un tribunal european, care cu siguranță ne va da dreptate și adevărul va ieși la lumină. Eu cred, totuși, în adevăr până la capăt și adevărul este unul singur: toate condamnările sunt nedrepte, nu există prejudiciu, nu există fapte, nu există decât o dorință oarbă de a distruge Antena 3 și pe Dan Voiculescu.

Sorin Pantiș
fost ministru al comunicațiilor

Sorin Pantiș, fost ministru al comunicațiilor și fost director general executiv Grivco SA București, a primit vineri o condamnare de 7 ani de închisoare în dosarul ICA.

R.D.