-3.8 C
București
miercuri, 26 ianuarie 2022 - 1:09
No menu items!

Sorin Grindeanu vrea să se întoarcă în conducerea PSD

spot_img

Fostul premier Sorin Grindeanu se reîntoarce în viața politică, ceea ce înseamnă că va renunța la conducerea ANCOM. El va candida la Congresul PSD din 22 august pentru un post de prim-vicepreședinte, făcând parte din echipa lui Marcel Ciolacu, alături de Gabriela Firea.

Din echipa lui Marcel Ciolacu, care candidează pentru șefia partidului, mai fac parte Paul Stănescu – secretar general și Lia Olguța Vasilescu, Mihai Tudose și Radu Moldovan, pentru funcțiile de vicepreședinți pe domenii de activitate.

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a insistant constant, în ultimele săptămâni, ca Grindeanu să se alăture echipei sale la viitorul Congres. Grindeanu a participat la mai multe ședințe ale filialelor județene ale partidului și a sugerat că ar dori să revină în fruntea PSD, însă nu se pronunțase oficial în privința unei candidaturi la Congres. 

Reîntoarcerea sa în viața politică a PSD înseamnă pentru Sorin Grindeanu renunțarea la postul de președinte ANCOM, pe care îl ocupă din  7 noiembrie 2017. Cel mai probabil, fostul premier va candida și pentru un loc în Parlament la alegerile din iarnă.