16.2 C
București
marți, 19 octombrie 2021 - 15:40

Sorin Grindeanu: Informația cu localizarea lui Sebastian Ghiță în Serbia nu este corectă

spot_img

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, miercuri, după ședința de bilanț a activității Ministerului Afacerilor Interne, că informaţia potrivit căreia Sebastian Ghiţă ar fi fost localizat în Serbia nu este corectă.

După ședința privind prezentarea activității Ministerului Afacerilor Interne în anul 2016, premierul Sorin Grindeanu a precizat că informația privind localizarea lui Sebastian Ghiță în Serbia nu este corectă, dar le-a cerut reprezentanților MAI să îşi facă treaba. „Am întrebat, chiar înainte de a intra în şedinţa respectivă. Se pare că informaţia la cald nu este cea corectă. Nu vreau să intru în amănunte, este treaba dânşilor şi chiar îi îndemn să-şi facă treaba şi să prindă nu doar pe Sebastian Ghiţă, ci pe oricine este declarat fugar şi trebuie să vină să răspundă în faţa legii”, a spus Grindeanu.

Premierul a arătat că informaţia conform căreia Ghiţă ar fi fost localizat în Serbia a venit pe surse neoficiale. „Nu a dat Guvernul această informaţie, nici Ministerul de Interne, cel care gestionează această situaţie. Înţeleg că a venit de pe nişte surse neoficiale, care până la şedinţa respectivă nu s-au confirmat”, a adăugat şeful Guvernului.

Nici Ministerul Afacerilor Interne, nici Poliția Română nu au emis un comunicat de presă în care să facă precizări referitoare la informația apărută în spațiul.

AndreI Tudor