Sorin Grindeanu îmbrățișează ideile și dorințele lui Klaus Iohannis

Premierul în funcție Sorin Grindeanu continuă să facă declarații belicoase la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea, dar, în același timp, răspunde, de la distanță, dorinței exprimate de Klaus Iohannis.

Sorin Grindeanu a fost primit, la sediul PSD Timiș, de sute de membri de partid și simpatizanți. În timpul discursului, Sorin Grindeanu și-a exprimat dorința de a readuce în partid democrația. Este exact dorința exprimată de Klaus Iohannis în mesajul dat liberalilor care, sâmbătă, își aleg noua conducere a partidului. Președintele României le-a spus liberalilor că își dorește în România partide puternice, explicând că, prin partid puternic, înțelege un „partid unde democraţia internă este reală”.

„Viitoarea va fi cu toţi. Aşa ceva nu se poate. Nu o să mă poată exclude Liviu Dragnea din partid de câte ori mă voi înscrie. De fiecare dată când mă va exclude, de atâtea ori o să îi transmit că am fost, sunt şi voi fi PSD-ist, nu altceva. Să continuăm pe acest drum. Ce văd aici, acum, înseamnă că suntem organizaţi. Haideţi să ne organizăm. Dorinţa mea este să readucem democraţia în partid”, a spus Sorin Grindeanu.

Valeriu Motoc

NICIUN COMENTARIU