19.6 C
București
luni, 27 mai 2024 - 19:32
No menu items!

Sora patronului de la Ferma Dacilor, stabilită în Italia, sare în apărarea lui: „Cine este criminalul? El sau voi?”

spot_img

Cornelia Dinicu, sora patronului de la Ferma Dacilor, dă de pământ cu aceia care îi acuză fratele și spune că acesta doar a încercat să-și îndeplinească visul în propria țară, în ciuda tuturor piedicilor care i s-au pus.

Conform cancan.ro, femeia a transmis un mesaj dur în mediul online.

„Au trecut 22 de ani de când propria-mi țară m-a gonit printre străini! Am avut o covrigărie în București, cu toate autorizațiile în regulă, covrigărie de unde mâncau 16 persoane, dar care mi-a fost dărâmată când domnul Băsescu a decis să curețe Bucureștiul.De la o zi la alta, am rămas fără nimic. Și am plecat! Încet, încet, toată familia a plecat din țară, ne-am împrăștiat prin lume. Singurul rămas a fost Cornel, care a decis, cu toate greutățile, să își îndeplinească visul în propria țară.A creat un loc de vis, o casă pentru el și copiii lui, dar și pentru noi, cei plecați. Casa noastră, când veneam în țară, era Ferma Dacilor, iar când plecam de acolo, plecam cu valizele pline de bunătăți, ca la mama acasă. Înmormântările, parastasele și nunțile din familia noastră le-a făcut Cornel acolo. El a fost, de-a lungul anilor, stâlpul de care ne-am sprijinit cu toții!Azi nu mai avem o casă, o mână criminală și țara noastră ne-au gonit! Dar nu asta contează, contează durerea inumană pe care fratele meu o trăiește, durere pe care nu o doresc nici măcar dușmanilor!Oameni buni, cât vreți să îl mai loviți? Vă gândiți măcar o secundă la durerea copiilor lui (dacă nu la el), la durerea mamei lui Victoraș? Ei au nevoie de el pentru a trece prin această durere, dar voi vreți să îl închideți pentru că a îndrăznit să își transforme visul în realitate??? Cine este criminalul în toată această tristă poveste? El sau voi?”, a scris Cornelia Dinicu, în mediul online.

În incendiul de la Ferma Dacilor, opt persoane și-au pierdut viața, majoritatea victimelor fiind copii și tineri. Șapte dintre persoanele decedate aveau vârste cuprins între 11 și 22 de ani. Printre cei trei copii care s-au stins din viață se numără și băiatul administratorului cazării.

D.Constantin