Sora lui Victor Ponta a dat declarație de martor la DNA

Sora premierului Victor Ponta, Alexandra Herțanu, a scris pe pagina de socializare că a fost la DNA Ploiești pentru a recupera hard-diskurile firmei la care este asociat și administrator

ponta familie

Alexandra Herțanu a mai spus că hard-diskurile au fost ridicate de procurorii DNA de la firma Exfin 2000 în cursul prechezițiilor. cu ocazia vizitei la DNA, i-a fost cerută și o declarație de martor, cu care a fost de acord.

În plus, doresc să fac cunoscut că, în ciuda informațiilor vehiculate în presă, eu, mama mea sau SC EXFIN 2000 nu am avut niciodată nici un fel de legatură contractuală cu SC GROSSMAN ENGINEERING SRL.

Alexandra Herțanu

Firma Grossman Engineering este cea la care soțul Alexandrei Herțanu, Iulian Herțanu este administrator, Iulian Herțanu fiind în arest preventiv.

Alexandra Herțanu a adăugat că și-a trăit viața “discret și fără nici o implicare în viața publică, dar acum lucrul acesta nu mai este posibil”.

La scurt timp după audierea surorii sale la DNA, Victor Ponta a scris o postare în care susține că sora și mama sa sunt linșate mediatic doar pentru a fi atacat el politic.

Iulian Herțanu, cumnatul premierului Victor Ponta, și oamenii de afaceri Mihail  Coman, Răzvan Ciorbă și Liviu Munteanu sunt acuzați că firmele lor au obținut ilegal contractul din fonduri europene pentru extinderea canalizării din orașul Comarnic.

În același dosar, deputații Sebastian Ghiță și Vlad Cosma, dar și președintele CJ Prahova, Mircea Cosma, sunt cercetați sub control judiciar, pentru că i-ar fi sprijinit pe cei patru să obțină acest contract.

M.N.

NICIUN COMENTARIU