8 C
București
luni, 29 noiembrie 2021 - 8:03
No menu items!

SONDAJ 75% din populație consideră că în pandemie au murit oameni din cauza neglijenței și incompetenței autorităților

spot_img

Pandemia a fost gestionată prost. Este rezultatul unui sondaj realizat de către OK Medical, care arată că 75% din populație consideră că au murit oameni din cauza neglijenței și incompetenței autorităților.

Mai mult de jumătate din persoanele intervievate, ca eșantion reprezentativ în perioada 8-15 noiembrie de către CURS, la comanda OK Medical, nu sunt de acord cu măsurile luate de către Guvern pentru combaterea pandemiei, considerând că sunt neconstituționale sau sunt aplicate neconstituțional.

De asemenea, 64% dintre respondenții consideră că pandemia a fost gestionată prost, principalii vinovați fiind persoanele nevaccinate și Raed Arafat. Iar, șeful DSU ar trebui să primească mai puține puteri și responsabilități în gestionarea pandemiei sau chiar ar trebui demis din toate funcțiile implicate în gestionarea pandemiei, au susținut cele mai multe dintre persoanele intervievate.

Totodată, cei mai mulți dintre respondenți au arătat că presiunea pusă pe sistemul sanitar și IGSU sunt principalii vinovați ai tragediilor petrecute în spitalele de stat în ultimul an.

                                                                                                                    Adina Silav