10.1 C
București
vineri, 3 decembrie 2021 - 11:33
No menu items!

Sofia Vergara s-a căsătorit cu Joe Manganiello

spot_img

Actriţa Sofia Vergara s-a căsătorit cu logodnicul ei, actorul Joe Manganiello. La ceremonia de nuntă, care a avut loc duminică, au participat aproximativ 400 de persoane, precizează jurnaliştii de la “Entertainment Tonight”, o emisiune TV specializată în difuzarea de ştiri din industria de divertisment.

Nunta celor doi actori a avut loc la The Breakers, un hotel de lux de pe ţărmul Oceanului Atlantic, situat în Palm Beach, Florida. Candelabre de cristal și aranjamente imense de flori roz au fost atârnate din tavanul sălii venețiene a hotelului. Dansul mirilor a deschis petrecerea cu melodia lui Frank Sinatra „The Way You Look Tonight”, apoi au continuat cu melodii celebre cântate de Shakira, Michael Jackson dar și Pitbull.

Sofia Vergara, în vârstă de 43 de ani, a purtat o rochie de mireasă spectaculoasă, creată de Zuhair Murad, în timp ce Joe Manganiello, în vârstă de 38 de ani, a purtat un costum creat de John Varvatos. Verighetele mirilor au fost concepute de designerul de bijuterii Lorraine Schwartz.

La ceremonia de nuntă au mai participat Channing Tatum, Jenna Dewan-Tatum, Reese Witherspoon, Anna Paquin, Stephen Moyer, Jesse Tyler Ferguson, Justin Mikita, Arnold Schwarzenegger, Harvey Weinstein, Georgina Chapman şi Roselyn Sanchez.

În loc de tradiţionalele cadouri de nuntă, invitaţii au fost rugaţi să facă donaţii în beneficiul unui spital pentru copii – St. Jude Chilndren’s Research Hospital.