Șoferul teribilist al unui autocar al Jandarmeriei era să provoace o tragedie de proporții în Capitală. ATENȚIE, IMAGINI ȘOCANTE!

O tragedie de proporții era să se petreacă, miercuri, în Capitală, într-o zonă foarte circulată, unde un autocar al Jandarmeriei Române a fost la un pas de a se ciocni frontal cu un tramvai.

Potrivit unei înregistrări postate pe internet, șoferul autocarului, în care, din primele informații, nu se aflau pasageri, a depășit, în zona intersecției Ion Mihalache cu Turda, un tramvai al liniei 41, aflat în stație, după care a virat brusc dreapta trecând razant de un alt tramvai care venea din sens opus, dinspre Arcul de Triumf.

Ancheta demarată în acest caz a stabilit că este vorba despre un plutonier-major, angajat din 2007, dar încă nu se cunosc motivele pentru care a executat această manevră ucigașă. După cum se poate vedea în imagini, deși evită „la milimetru” tramvaiul din față, șoferul putea să dezechilibreze autocarul, din cauza vitezei, și să intre în coloana de mașini ce se formase la semaforul din zona Restaurantului „Triumf”.

Poliţia Capitalei precizează că va aplica măsurile legale în acest caz, după stabilirea identităţii şoferului. În paralel, la Jandarmeria Română, are loc și o anchetă internă.

Andrei Tudor

NICIUN COMENTARIU