27.2 C
București
miercuri, 6 iulie 2022 - 10:20
No menu items!

Șoferița care a ucis un copil și o tânără a fost plasată, din control judiciar, în arest la domiciliu. Judecătorii au respins arestul preventiv

spot_img

Judecătorii de la Tribunalul București au respins astăzi cererea procurorilor de a o aresta preventiv pe femeia care a provocat moartea unei fetițe de 6 ani și a unei tinere de 20, în zona Andronache din București, la finalul lunii februarie. Femeia a fost plasată în arest la domiciliu pentru 30 de zile. Decizia este definitivă.

Inițial, magistrații au lăsat-o inițial liberă, pe control judiciar.

Procurorii au contestat decizia Judecătoriei Sectorului 2 prin care femeia a fost lăsată în libertate, afirmând că șoferița avea o alcoolemie de peste 0,80 g/l în sânge în momentul producerii accidentului. Este acuzată de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Accidentul a avut loc pe 27 februarie. Șoferița de 57 de ani s-a urcat la volan, deși consumase băuturi alcoolice, și în apropierea locuinței a pierdut controlul volanului și a accidentat doua fete care stăteau pe trotuar. Atât șoferița cât și soțul ei care se afla pe scaunul din dreapta au fost agresate de rudele victimelor.