17.8 C
București
joi, 26 mai 2022 - 6:01
No menu items!

Șoferii STB fură motorină din autobuze. Director STB: „Furturile de combustibil sunt la ordinea zilei”

spot_img

În plin scandal provocat de greva angajaţilor STB, în spaţiul public au apărut imagini în care unii şoferi sunt surprinşi în timp ce fură motorină din rezervoarele autobuzelor. Directorul Societăţii de Transport Bucureşti spune că furturile de combustibil sunt la ordinea zilei.

În filmuleţul apărut în spaţiul public se vede cum un angajat al STB scoate motorină din rezervorul autobuzului cu ajutorul unui furtun. Combustibilul se trage din rezervor şi se pune în canistre sau bidoare de plastic.

Adrian Criţ, director STB, spune că astfel de furturi de combustibil sunt la ordinea zilei în autobazele Societăţii de Transport Bucureşti. Mai mult, acesta spune că s-au făcut şi plângeri penale în acest sens.

„Furturile de combustibil sunt la ordinea zilei, avem plângeri penale efectuate. Pe de altă parte, piesele și componentele comandate dispar din punctele de lucru”, a declarat Adrian Criț.

Sindicaliştii STB neagă acuzațiile directorului, chiar dacă în trecut au avut loc anchete și rețineri ale șoferilor care furau motorină.