30.4 C
București
marți, 3 august 2021 - 14:41

Șoferi ANAF amendați de polițiști după ce au parcat pe locuri pentru handicapați

spot_img

Șoferii a două mașini de la ANAF-Direcția Antifraudă au fost amendați de polițiștii locali din Târgoviște pentru că au parcat pe locuri rezervate persoanelor cu dizabilități, în timp ce se aflau în misiune.

Polițiștii locali din Târgoviște au amendat, luni, doi șoferi care parcaseră mașinile de serviciu ale ANAF pe locuri rezervate persoanelor cu dizabilități. „Polițiștii locali erau în zonă, șoferii celor două mașini ANAF parcate pe locuri pentru persoane cu handicap au fost sancționați contravențional, conform Legii 448/2006, art. 100, lit. f”, a confirmat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Târgoviște, Raluca Moldoveanu.

Conform legii, parcarea altor mijloace de transport pe locurile de parcare adaptate, rezervate și semnalizate prin semn internațional pentru persoane cu handicap se sancționează cu amendă de la 200 lei la 1.000 lei și ridicarea mijlocului de transport de pe locul de parcare respectiv.

Site-ul de știri targoviste.info a publicat și o filmare cu momentul în care polițiștii cer actele la control, iar trecătorii îi îndeamnă să-i amendeze pe cei care au parcat necorespunzător. Momentul a fost surprins în zona Pieței 1 Mai din Târgoviște.

 

DE TOT RÂSUL!Au venit să amendeze florăresele care nu dădeau bon fiscal, însă au comis-o chiar ei!ANAF a primit amendă pentru parcarea pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități.© Radu Bogdan Stoica

Posted by Târgoviște.info on Tuesday, March 1, 2016

Andrei Tudor