22.7 C
București
sâmbătă, 30 septembrie 2023 - 11:51
No menu items!

Şofer băut, drogat cu cinci substanţe şi fără permis, prins după o urmărire în trafic şi după ce a produs un accident

spot_img

Urmărire ca în filme, încheiată cu accident, joi seara, pe străzile din Baia Mare. Un tânăr de 24 de ani, băut și fără permis, n-a vrut să oprească la un control de rutină al poliţiştilor şi a gonit cu maşina câțiva kilometri, cu agenţii după el.

Evenimentul a avut loc joi seară, în jurul orei 21.00, pe bulevardul Bucureşti din municipiul Baia Mare. Un echipaj al Poliţiei a încercat să tragă pe dreapta un autoturism, însă şoferul nu a oprit la semnalele poliţiştilor, motiv pentru care aceştia au pornit în urmărirea maşinii.

În timpul deplasării, autoturismul urmărit a intrat pe culoarea roşie a semaforului în intersecţia dintre  bulevardele Independenţei şi Decebal, lovind un autoturism condus de o femeie de 57 de ani, din Baia Mare.

Imediat după accident, şoferul a coborât din autoturism şi şi-a continuat fuga, fiind prins şi imobilizat de poliţişti în spatele unui imobil de pe o altă stradă.

Poliţiştii l-au identificat pe bărbat în persoana unui tânăr în vârstă de 24 ani din Baia Mare, care nu are permis de conducere. Testul cu aparatul etilotest în cazul său a arătat un rezultat de 0,39 mg/l alcool pur în aerul expirat, în timp ce testele cu aparatul drugtest au indicat rezultate pozitiv la cinci substanţe interzise.

                                                                                                               Adina Silav