3.1 C
București
marți, 7 decembrie 2021 - 23:11
No menu items!

Societatea Maschio Gaspardo anunță investiții de 3 mil. € în producția de utilaje agricole

spot_img

Societatea Maschio Gaspardo anunță investiții de 3 mil € în producția de utilaje agricole

Producătorul de utilaje agricole Maschio Gaspardo România, a anunțat investiții de 3 milioane de euro în acest an pentru extinderea facilităților de producție, prin realizarea unei noi hale cu o suprafață de 2.000 de metri pătrați.

Anunțul a fost făcut de Mirco Maschio, administratorul firmei, cu ocazia unei întâlniri cu 100 de dealeri ai companiei din toată țara și cu parteneri din Universitatea Agronomică din Timișoara, care a avut loc la sediul companiei de la Chișineu Criș, în județul Arad.

”Planul de investiții pentru următorii trei ani include construcția de noi spații de producție și montaj, achiziționarea de noi roboți de sudură de ultimă generație, utilaje de debitat cu laser și plasmă, precum și alte echipamente necesare procesului de producție”, a declarat Maschio, potrivit unui comunicat al companiei.

Maschio Gaspardo este un grup internațional specializat în producția de utilaje agricole. Fabrica din România a fost deschisă în anul 2003, ca investiție greenfield. În prezent, compania are 200 de angajați.

Maschio Gaspardo România a avut în 2012 cu o cifră de afaceri de 25 de milioane de euro, din care vânzările pe piața internă au însumat 14 milioane de euro, iar restul – vânzări la export. În 2012, societatea a inaugurat o nouă hală, în suprafață de 1.200 metri pătrați, destinată activității de recepție și de expediție marfă, suprafața totală a fabricii ajungând la 9.500 metri pătrați.

V.B.