14.9 C
București
duminică, 24 octombrie 2021 - 1:07

ȘOC: Președintele T.A.T.A, reținut sub acuțația de viol. Victima, fiica lui în vârstă de 10 ani

spot_img

Președintele  T.A.T.A (Alianța Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor) a fost reținut noaptea trecută de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti pentru că și-ar fi violat fiica în vârstă de 10 ani. 

Este vorba despre una dintre fetele lui Bogdan Drăghici, pe care ar fi agresat-o sexual când avea doar 10 ani, în urmă cu aproximativ 4-5 ani. Nu se cunoaște încă dacă mama fetei a aflat abia acum despre agresiunile bărbatului sau dacă sunt plângeri mai vechi,

Informația este cu atât mai șocantă cu cât, Bogdan Drăghici este unul dintre cei mai vocali susținători ai drepturilor familiilor monoparentale și cunoscut drept promotor al drepturilor taţilor şi al unor proiecte antidiscriminare. 

Bogdan Drăghici nu a recunoscut faptele, dar anchetatorii spun că au dovezi ale violurilor comisie de acesta, informează Antena 3. 

Avocata mamei fetei a depus mai multe plângeri la poliție, iar anchetatorii au deschis dosar penal. 

Potrivit surselor din anchetă, citate de Antena 3,  Bogdan Drăghici este acuzat că în perioada 2013-2016 și-a violat fata vitregă. La vremea aceea, copila avea vârsta de 10 ani. Acesta ar fi atins-o în zona intimă și o obliga să întrețină relații intime cu el.

De asemenea, avocata susține că fiica sa vitregă nu ar fi singura victimă. 

În acest moment, Bogdan Drăghici se află în arestul Poliției.